Albire dentara cu laser

Albire dentara cu laser

Procesul de albire dentara cu laser reprezinta cea mai inovativa metoda de estetica dentara, fiind non-invaziva asupra smaltului dentar. Daca in cazul altor tipuri de albire pacientii pot avea anumite sensibilitati, in procesul de albire cu laser acestea nu mai exista. Procedura este blanda cu smaltul dintilor, nu il afecteaza in niciun fel, dureaza un timp scurt si de cele mai multe ori nu mai trebuie repetata pentru a ajunge la nuanta dorita de pacient. In aceste conditii, nuanta de alb obtinuta se pastreaza (cu o igiena corecta si un stil de viata sanatos) ani intregi. Procedura de albire dentara cu laser nu are efecte secundare, insa pentru ca rezultatele sa fie cele optime recomandam:
  • Igiena orala corecta, de cel putin 2 ori pe zi, in care pe langa periaj se vor folosi dusul bucal si apa de gura
  • In primele 24 de ore fumatul trebuie evitat, cu mentiunea ca viciul acesta afecteaza in mod direct atat structura, cat si culoarea dintilor
  • Procesul de albire al dintilor cu laser se definitiveaza la 24 – 48 de ore dupa ce tratamentul s-a incheiat, perioada de timp in care suprafata dintilor este absorbanta, motiv pentru care in aceasta perioada pacientul trebuie sa evite consumul de bauturi si alimente colorate (ceai, cafea, vin rosu, fructe rosii, sfecla rosie, otet balsamic, sos de tomate etc.)
Femeie procesul de Albire dentara cu laser

Laserul dentar reprezinta cel mai inalt standard medical in stomatologie.

Cu ajutorul acestuia se trateaza in cel mai scurt timp, fara durere, fara anestezie o gama variata de afectiuni dentare.

Ne gasiti usor, langa Piata Victoriei, la adresa: Strada Roma numarul 28.

Vizionati pagina de Contact pentru mai multe detalii.